Sūrio tortas su migdolais ir mėlynėmis

Perskaitytas kartų: 4274

Ingredientai

:

papločiui:

avižiniai sausainiai (150 g)

tirpintas sviestas (50 g)

migdolų drožlės (50 g)

kremui:

maskarponės sūris (200 g)

cukraus milteliai (100 ml)

plakama grietinėlė (300 ml)

šviežiai trintos mėlynės arba uogienė

papuošti:

skrudintos migdolų drožlės (30 g)

keletas uogų

Gaminimas

:

Sausainius ir migdolų drožles sutrinti ir sumaišyti su tirpintu sviestu. Masę prispausti prie apvalios išardomos , išklotos kepimo popieriumi, dugno. Kol ruošiamas kremas, skardą šaldytuve.
Kambario temperatūros surį išsukti su cukraus milteliais ir įmaišyti plakamąją grietinėlę. Taip pat sudėti trintas mėlynes arba uogienę ir tik šiek tiek pamaišyti. Sūrio masę sudėti ant torto papločio ir dvi valandas arba per naktį šaltai. Prieš patiekiant tortą perkelti ant padėkliuko. Papuošti migdolų drožlėmis ir uogomis. Skanaus!

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)