Suomiškas uogų pyragas

Perskaitytas kartų: 3470

Ingredientai

:

varškė (100 g)

cukrus (75 g)

grietinė (200 g)

kiaušiniai (4 vnt.)

vanilinis cukrus (1 pakelis)

kvietiniai miltai (120 g)

sviestas (100 g)

uogos (200 g)

Gaminimas

:

Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos. Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti. Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos. Padaryti pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir cukrų. Ištraukti formą, supilti , suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)

Komentarai:

Komentarų dar nėra.


Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas