Spurgos su džemu

Perskaitytas kartų: 3954

Ingredientai

:

mielės (1 pakelis)

miltai (500 g)

kiaušinis (1 vnt.)

cukrus (3 šaukštai)

druska (žiupsnelis)

aliejaus (5 šaukštai)

pienas (250 ml)

aliejaus (virimui)

uogienė

Gaminimas

:

Iš miltų, kiaušinio, 5 šaukštų aliejaus, cukraus, druskos, pieno bei mielių užminkyti mielinę tešlą. Pakilusią tešlą iškočioti ir išgauti apskritimo formos. Apskritimų kraštelius aptepti plaktu kiaušinio baltymu. Į apskritimo vidurį dėti uogienės, uždengti kitu apskritimu ir sulipdyti . Paruoštas pakildinti 15 min. ir virti įkaitintuose riebaluose.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)