Šokoladinis keksas su kriaušėmis

Perskaitytas kartų: 1189

Ingredientai

:

šokoladas (100 g)

kriaušės (2 vnt.)

sviestas ar margarinas (200 g)

cukrus (175 g)

miltai (150 g)

krakmolas (100 g)

kiaušiniai (3-4 vnt.)

vanilinis cukrus (2 pakeliai)

kepimo milteliai (2 a.š.)

cinamonas (truputis)

citrinos sultys

miltelinis cukrus

Gaminimas

:

Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Plakinį pilti ant kambario temperatūros sviesto ir tolygiai išsukti. Sumaišyti miltus ir su kepimo milteliais ir suberti į tešlą. Galiausiai įtarkuoti šokoladą ir sudėti nuluptas kubeliais pjaustytas . Suversti tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepti iki 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsusį keksą pabarstyti milteliniu cukrumi.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)