Šokoladiniai taleriai

Perskaitytas kartų: 2705

Ingredientai

:

geros kokybės pieniškas šokoladas (200 g)

geros kokybės juodasis šokoladas (200 g)

maltas kardamonas (žiupsnelis)

cinamonas (žiupsnelis)

kalendra (žiupsnelis)

džiovinti greipfrutai

džiovintos papajos

Gaminimas

:

Abiejų rūšių šokoladą stambiai sukapoti ir ištirpinti 45C temperatūros vadens vonelėje. Pieninį šokoladą pagardinti kardamonu, juodąjį cinamonu ir kalendra. Ant kepimo popieriaus pilti po šaukštą kiekvienos rūšies šokolado. Ant kiekvieno užbarstyti pjaustytų greipfrutų ir gabalėlių. Talerius atvėsinti 3-4 val. šaldytuve. Skanaus! Patarimas. Džiovinti vaisiai buvo pasirinkti dėl kalėdiškų spalvų,tad galima gardinti pagal savo skonį: cukruotais apelsinais, migdolų šiaudeliais, džiovintomis vyšniomis, nesūdytais pistacijų branduoliais ir pan., ir t.t.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)