Šokoladiniai saldainiai su Nutela ir riešutais

Perskaitytas kartų: 1852

Ingredientai

:

juodasis šokoladas (100 g)

pieniškas šokoladas (100 g)

neriebi grietinėlė (70 g)

Nutella (175 g)

pistacijos (50 g)

lazdyno riešutai (50 g)

kakava (0,5 v.š.)

medus (1 a.š.)

druska, cinamonas, čili paprika ir tirpi kava (po žiupsnelį)

kakava (apibarstymui)

Gaminimas

:

Šokoladą sulaužykite gabalėliais. Sudėkite grietinėlę ir šokoladą į dubenėlį ir ištirpinkite vandens vonelėje (nepamirškite vis ). Riešutus sukapokite (nelabai smulkiai) ir ant sausos keptuvės. šokoladą nukelkite nuo ugnies, įmaišykite Nutellą, kakavą, medų, prieskonius ir riešutus. Standartinio dydžio kekso formą išklokite maistine plėvele arba kepimo popieriumi, supilkite masę ir statykite į šaldytuvą porai valandų, kad sustingtų. Po kelių valandų apibarstykite kakava. Kai sustings, supjaustykite kvadratėliais. Prieš tiekdami, palaikykite saldainius kambario 10-15 minučių. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)