Skruzdėlynas

Perskaitytas kartų: 6918

Ingredientai

:

kiaušinių tryniai (9 vnt)

vanduo (9 šaukštai)

miltai (9-11 šaukštų)

druska (truputis)

aguonos

sirupui:

cukrus (1 stiklinė)

medus (1 stiklinė)

gvazdikėliai (5-6 vnt)

Gaminimas

:

Kiaušinių trynius išplakti su vandeniu, įberti druskos ir maišant berti miltus. Miltų berti tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešlą iškočioti labai plonai, rombais ir išvirti riebaluose. Į dubenį sudėti medų, ir pamažu kaitinant ištirpinti. Sudėti gvazdikėlius ir virti dar 8-10 min. Lėkštėje eilėmis dėti išvirtus žagarėlius, juos aplaistyti išvirtu sirupu ir aguonomis.

Įvertink:
4.2/5 (balsavo: 5)