Skarelės su obuoliais

Perskaitytas kartų: 4303

Ingredientai

:

sviestas (200 g.)

grietinė (200 g.)

kiaušinių tryniai (2 vnt.)

miltai (600 g.)

obuoliai (4 vnt.)

cukrus (1 v. š.)

cinamonas (1 v. š.)

Gaminimas

:

Miltus ant lentos, į juos sutarkuoti sviestą stambia tarka. Ant jo supilti grietinę, uždėti kiaušinių trynius ir užberti vanilinį cukrų. Dideliu peiliu, braukiant iš kraštų miltus, kapoti tešlą, kol visi komponentai susimaišys. Tuomet šaltomis rankomis suminkyti tešlą. Gautą tešlą . Formuoti apvalų lakštą, jį apibarstyti cinamono ir cukraus mišiniu. Tešlą supjaustyti trikampiukais, ant kiekvieno dėti po obuolio skiltelę ir susukti į ragelį. Kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 minučių. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)