Sausainukai

Perskaitytas kartų: 2200

Ingredientai

:

avižiniai dribsniai su džiovintais vaisiais (1 pakuotė)

sviestas (120 g)

saulėgrąžos (sauja)

kiaušinis (1 vnt.)

miltai (1 stiklinė)

auksaspalvis sirupas (4 šaukštai)

vanilinis cukrus (1 šaukštas)

cukrus su cinamonu (1 šaukštas)

perlinis cukrus (4 šaukštai)

aguonos (2 šaukštai)

razinos (papuošimui)

Gaminimas

:

Ištirpintą svietą suplakti su kiaušiniu, suberti dribsnius, saulėgrąžas ir palikti pusvalandžiui, kad pabrinktų. Suberti miltus, su cinamonu, su vanile, skystą , išmaišyti ir formuoti ežiukus. Paimti už nosytės, apvolioti perlinio cukraus - aguonų mišinyje. Padaryti iš razinų nosytes ir akytes. Kepti apie 20 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)