
2015-03-23 07:54
miltai (500 g.)
sviestas (200 g.)
cukrus (100 g.)
kiaušiniai (1 vnt.)
aviečių uogienė (200 g.)
vanilinis cukrus (truputis)
Iš miltų, sviesto, cukraus ir kiaušinio užminkome trapią tešlą. Iškočiojame ploną blyną, stikline išspaudžiame skritulėlius, į kurių vidurį aviečių uogienės. Perlenkiame pusiau, kraštus
, gauname pusmėnulio formos pusgaminius. Dedame į skardą, patepame plaktu kiaušiniu, pabarstome vaniliniu cukrumi ir kepame orkaitėje.
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Kepiniai, saldumynai
- Sausainiai
|
Orkaitėje
|
Miltiniai produktai
- Miltai
|
Pieno produktai
- Sviestas, margarinas
|
|