Sausainiai „Auksiniai pinigeliai“

Perskaitytas kartų: 3050

Ingredientai

:

miltai (275 g)

sviestas arba kepinių margarinas (150 g)

miltinis cukrus (100 g)

kiaušinis (1 vnt.)

Gaminimas

:

Sviestą dėti į dubenį ir palaikyti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Mušti kiaušinį, berti nusijotą miltinį ir maišyti maišikliu kol išeis vientisa masė. Maišant sudėti miltus. Minkyti, kol tešla bus vienalytė. Suvolioti į rutulį, jį į maisto plėvelę ir valandą palaikykite šaldytuve. Rutulius sugnaibyti vienodo dydzio gabalais. Kiekvieną gabalą išvolioti į dviejų pirštų storio volelius. Ir supjaustyti griežinėliais. Sausainius kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 15-20min. Skanaus!

Įvertink:
3.8/5 (balsavo: 5)