Šaltas šokoladinis pyragas arba pagerintas tinginys

Perskaitytas kartų: 4037

Šaltas šokoladinis pyragas arba pagerintas tinginys

Ingredientai

:

avižiniai sausainiai (250 g.)

pieniškas šokoladas (150 g.)

juodasis šokoladas (150 g.)

sviestas (100 g.)

šviesus sirupas (100 ml)

marmeladas (100 g.)

razinos (60 g.)

graikiniai riešutai (60 g.)

vanilinis cukrus su tikra vanile (1 šaukštelis)

cukraus milteliai

Gaminimas

:

Avižinius sausainius sutrupinti mažais gabaliukais. Jei norite labiau pažįstamo skonio, dėti paprastus tešlainius (pvz.Selga). Razinas nuplauti ir nusausinti. Marmeladą ir graikinius riešutus supjaustyti. Viską sumaišyti. Šokoladą, sviestą, vanilinį cukrų, sirupą išlydyti karšto vandens , gerai sumaišyti. Masę supilti į sausainių masę. Išmaišyti. Tešlą sudėti ant maistinės plėvelės, suformuoti dešrą ir susukti. Laikyti 2 val. arba per naktį. Patiekti supjaustytais trikampiais gabaliukais ir papuošti cukraus milteliais. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)