Romenos obuolių pyragas

Perskaitytas kartų: 2811

Ingredientai

:

obuoliai

kiaušiniai (4 vnt.)

grietinė (indelis)

vanilinis cukrus (šaukštelis)

kepimo milteliai (šaukštelis)

cukrus (1,5 stiklinės)

miltai

Gaminimas

:

Obuoliukus nulupti, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti riekutėmis ir berti į riebalais pateptą skardą, kad visa apačia (galima ir daugiau). Kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir grietine. Įmaišyti miltus su kepimo milteliais, kad tešla būtų tirštos konsistencijos ir pilti ant paruoštų obuolių. į orkaitę ir kepti 190 laipsnių temperatūroje apie . (Ataušusį galima pabarstyti cukraus pudra). Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)