Romenos obuolių pyragas

Perskaitytas kartų: 2902

Ingredientai

:

obuoliai

kiaušiniai (4 vnt.)

grietinė (indelis)

vanilinis cukrus (šaukštelis)

kepimo milteliai (šaukštelis)

cukrus (1,5 stiklinės)

miltai

Gaminimas

:

Obuoliukus nulupti, išpjauti , supjaustyti riekutėmis ir berti į pateptą skardą, kad užsidengtų visa apačia (galima ir daugiau). Kiaušinius išplakti su , vaniliniu ir grietine. Įmaišyti miltus su kepimo milteliais, kad tešla būtų tirštos konsistencijos ir pilti ant paruoštų obuolių. Šauti į orkaitę ir kepti 190 laipsnių temperatūroje apie valandą. (Ataušusį galima pabarstyti cukraus pudra). Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)