Romenos obuolių pyragas

Perskaitytas kartų: 3011

Ingredientai

:

obuoliai

kiaušiniai (4 vnt.)

grietinė (indelis)

vanilinis cukrus (šaukštelis)

kepimo milteliai (šaukštelis)

cukrus (1,5 stiklinės)

miltai

Gaminimas

:

Obuoliukus nulupti, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti riekutėmis ir berti į riebalais skardą, kad užsidengtų visa apačia (galima ir daugiau). Kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir . Įmaišyti miltus su kepimo milteliais, kad tešla būtų tirštos konsistencijos ir pilti ant paruoštų obuolių. Šauti į orkaitę ir kepti 190 laipsnių temperatūroje apie valandą. (Ataušusį galima pabarstyti cukraus pudra).

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)