Raudonųjų serbentų putėsiai

Perskaitytas kartų: 2942

Ingredientai

:

kefyras (0,5 l)

raudonieji serbentai (300 - 400 g)

biri želatina (4 -5 arb.š.)

cukraus pudra (pagal skonį)

vanilė

Gaminimas

:

Aš naudoju raudonuosius serbentus trintus su cukrumi ir perkoštus per sietelį. O jei tiesiog atšildytas uogas, tai truputį , pertrinti per sietelį, kad neliktų odelių. Želatiną išbrinkinti truputėlyje vandens, tada ištirpinti ir supilti į serbentų masę. Į spanguoles dėti cukraus pudrą (pagal skonį), vanilę, pilti ir plakti mikseriu. Išpilstyti į indus, sudėti į šaldytuvą ir po gerų kelių valandų galima ragauti. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)