Pyragėliai su grybais (kopūstais)

Perskaitytas kartų: 3383

Ingredientai

:

varškė (500 g)

kiaušiniai (2 vnt.)

grietinės (šaukštas, nugesinti sodai)

druska

miltai (400 g)

kopūstas (pusė galvelės)

svogūnas (2 vnt.)

pievagrybiai (200 g)

pipirai (pagal skonį)

prieskoniai Vegeta Natur (pagal skonį)

Gaminimas

:

Pirmiausia užmaišome pyragėlių tešlą iš varškės, grietinės soda ir miltų. Tešla neturi lipti prie rankų. Tada pasigaminame du įdarus - vienas bus su kopūstais, kitas - su grybais. Kopūstų įdaras: keptuvėje pakepiname pjaustytą svogūną, tada sudedame pjaustytą kopūstą, įpilame šiek tiek vandens, Vegeta Natur prieskonių, kmynų ir patroškiname kol kopūstas. Paskui į atvėsusius kopūstus sudedame kapotus virtus kiaušinius. Grybų įdaras: pjaustytus svogūnus pakepame keptuvėje, sudedame pjaustytus pievagrybius, įberiame pipirų Vegeta Natur universalių prieskonių. Kepame, kol išgaruos vanduo. Pyragėliai: iškočiojame tešlą, su stikline išspaudžiame apskritimą, dedame įdaro ir gražiai užlankstome kraštelius. Kepame aliejuje, įkaitintoje keptuvėje ant silpnos ugnies.

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)