Pyragas "Visko po lygiai"

Perskaitytas kartų: 3634

Ingredientai

:

miltai (1 stiklinė)

pienas (1 stiklinė)

cukrus (1 stiklinė)

avižiniai dribsniai (1 stiklinė)

manai (1 stiklinė)

kepimo milteliai (0,4 šaukštelio)

aliejus (1 šaukštas)

margarinas arba aliejus (formai tepti)

Gaminimas

:

Sumaišykite miltus, manus, cukrų ir avižinius dribsnius. Įberkite miltelius ir pilkite pieną. išmaišykite ir palikite 10 min, kad manai išbrinktų. Tešlą iškrėskite į aliejumi išteptą formą ir kepkite 40 min. Niekas neatspės, iš ko pyragas keptas, nes jis bus riešutų skonio. tai, kad jam nereikia kiaušinių.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)