Pyragas su persikais ir migdolų drožlėmis

Perskaitytas kartų: 6681

Ingredientai

:

kiaušiniai (4 vnt.)

cukrus (200 g)

grietinė (300 g)

miltai (350 g)

kepimo milteliai (2 a .š.)

konservuoti persikai (6 puselės)

cukrus (70 g)

migdolų drožlės (70 – 100 g)

tirpintas sviestas (100 g)

Gaminimas

:

Kiaušinius ir 200 g cukraus labai gerai išplakti iki gelsvų putų. Supilti grietinę ir miltus, sumaišytus su milteliais. Viską gerai išmaišyti ir supilti į popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus išdėlioti supjaustytus . 70 g cukraus išmaišyti su migdolų plokštelėmis ir užbarstyti ant persikų. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių 25 – 35 min. Ar pyragas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Ištraukti pyragą iš orkaitės. Dar karštą pyragą teptuku aptepti tirpintu sviestu. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)