Pyragas su persikais ir migdolų drožlėmis

Perskaitytas kartų: 6485

Ingredientai

:

kiaušiniai (4 vnt.)

cukrus (200 g)

grietinė (300 g)

miltai (350 g)

kepimo milteliai (2 a .š.)

konservuoti persikai (6 puselės)

cukrus (70 g)

migdolų drožlės (70 – 100 g)

tirpintas sviestas (100 g)

Gaminimas

:

Kiaušinius ir 200 g cukraus labai gerai išplakti iki gelsvų putų. Supilti grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti ir supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Ant išdėlioti supjaustytus persikus. 70 g cukraus išmaišyti su migdolų plokštelėmis ir užbarstyti ant persikų. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių 25 35 min. Ar pyragas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Ištraukti iš orkaitės. Dar karštą teptuku aptepti tirpintu sviestu. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)