Pyragas su grybais

Perskaitytas kartų: 2941

Ingredientai

:

sluoksniuota tešla (250 g)

kiaušiniai (3 vnt.)

kietas sūris (300 g)

grybai (700 g)

majonezas

druska

aliejus

Gaminimas

:

Sluoksniuotą tešlą padalinti į 3 dalis ir plonai iškočioti tris pyrago lakštus. Iškočiotus lakštus apie 10 min. kepti 190 laipsnių temperatūroje. Kiaušinius išvirti kietai, sūrį sutarkuoti, grybus susmulkinti bei pakepinti keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Paimti vieną pyrago lakštą, aptepti majonezu ir paskleisti ant jo pusę pakepintų grybų, pusę tarkuoto sūrio. Uždėti kitą, iš abiejų pusių majonezu apteptą pyrago lakštą, ant jo paskleisti likusius grybus, riekelėmis supjaustytus kiaušinius, likusį tarkuotą sūrį. Galiausiai uždengti paskutiniu, majonezu apteptu pyrago lakštu ir aplipinti visą pyragą tešlos trupiniais. Pyragą ir palikti keletą valandų šaltai. Patiekti supjaustytą gabalėliais. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)