Purūs žagarėliai

Perskaitytas kartų: 7364

Ingredientai

:

miltai (500 g.)

tryniai (6 vnt.)

grietinė (100 g.)

degtinė (50 g.)

druska (truputis)

vanilė (žiupsnelis)

Gaminimas

:

Iš visų produktų labai gerai išminkoma tešla, išmušama, atšaldoma, plonai iškočiojama, ir padaromi . Verdama įkaitintame aliejuje. Išvirę gelsvio žagarėliai dedami ant popieriaus, kad nuvarvėtų. Kai , apibarstomi cukraus pudra.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 3)

Komentarai:
(3)


Mila: Kiek cukraus?
2017-04-15 15:00

Lov: Reik zinoti, kam ta degtine skirta visu pirma tada komentuoti
2016-07-02 23:51

Zygius: Maladec reik ir toliau i valgius degtine pilt
2014-02-16 13:40

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas