Pieno putėsiai su medumi ir migdolais

Perskaitytas kartų: 2165

Ingredientai

:

pienas (500 ml)

cukrus (2 v. š.)

želatina (25 g)

vanilė

medus

malti migdolai

Gaminimas

:

Migdolus sumalti. užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti. Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs. Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene ištirpinti (prieš į pieną , nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti ( poros valandų). Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)