Pieno putėsiai su medumi ir migdolais

Perskaitytas kartų: 1093

Ingredientai

:

pienas (500 ml)

cukrus (2 v. š.)

želatina (25 g)

vanilė

medus

malti migdolai

Gaminimas

:

Migdolus sumalti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir išbrinkti. Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol . Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų). Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)