Pieno putėsiai su medumi ir migdolais

Perskaitytas kartų: 931

Ingredientai

:

pienas (500 ml)

cukrus (2 v. š.)

želatina (25 g)

vanilė

medus

malti migdolai

Gaminimas

:

Migdolus sumalti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti. Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs. Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų). patiekiant aplieti ir apibarstyti maltais migdolais. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)