Pieno putėsiai su medumi ir migdolais

Perskaitytas kartų: 1183

Ingredientai

:

pienas (500 ml)

cukrus (2 v. š.)

želatina (25 g)

vanilė

medus

malti migdolai

Gaminimas

:

Migdolus sumalti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti . Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs. Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų). Prieš patiekiant aplieti ir apibarstyti maltais migdolais. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)