Pieniškas šokoladas su uogomis

Perskaitytas kartų: 1911

Pieniškas šokoladas su uogomis

Ingredientai

:

grietinėlė (140 ml.)

pienas (75 ml.)

baltasis arba pieniškas šokoladas (220 g.)

kiaušinių tryniai (3 vnt.)

braškės arba kitos šviežios uogos

Gaminimas

:

Puode kaitinkite pieną su grietinėle. sulaužykite į dubenį, karštu grietinėlės ir pieno mišiniu. Maišykite, kol šokoladas ištirps. Į dar šiltą masę įmaišykite paplaktus trynius. Pilkite masę į puodą, kaitinkite ant nedidelės ugnies, maišykite. Masė turi sutirštėti, bet neužvirti. Į indelius dėkite po šaukštų uogų, jas gautu kremu. Indelius palikite per naktį šaldytuve.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)