
2012-10-18 23:44
miltai (210 g)
cukrus (200 g)
kepimo milteliai (1 a. š.)
druska (žiupsnelis)
vanilinis cukrus (1 a. š.)
kiaušiniai (3 vnt.)
aliejus (3 v. š.)
pienas (100 ml)
obuoliai (800 g)
viršui:
cukrus (2 - 3 v. š.)
sviestas (50 g)
kiaušinis (1 vnt.)
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinius, pilti pieną ir aliejų ir gerai išmaišyti . Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti smulkiomis skiltelėmis (galima ir sutarkuoti) ir įmaišyti į
. Pilti
į kepimo popieriumi
formą ir kepti 30-35 min. 180-200 laipsnių orkaitėje. Iš cukraus, sviesto, kiaušinio pasiruošti užpilą ir užpilti ant iškepto pyrago. Dar pakepti 8 min. Skanaus!
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Prancūziški patiekalai
|
Orkaitėje
|
Kiti ingredientai
- Kiaušiniai
|
Vaisiai, uogos
- Obuoliai
|
Kiti ingredientai
- Cukrus
|
Miltiniai produktai
- Miltai
|
Kepiniai, saldumynai
- Pyragai
|
|