Paprasti čeburėkai

Perskaitytas kartų: 13655

Ingredientai

:

miltai (800 g)

faršas (500 g)

kefyras (500 ml)

soda (1 šaukštelis)

druska ir pipirai

česnakai (1 skiltelė)

svogūnai (1 vnt)

sultinys (1 stiklinė)

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

Faršą durska ir pipirais, susmulkintu česnaku ir , įpilti bulijoną ir gerai išmaišyti. Tešlai sodą nugesinti su kefyru, supilti miltus, pasūdyti ir minkyti tešlą. Kepti aliejuje.

Įvertink:
4.6/5 (balsavo: 5)

Komentarai:
(8)


Super: Gavosi tobuli!!!gruzdus I idara idejau dar grybu.super
2017-04-28 16:43

Jelena: Pameginsime kept(gaminu
2016-03-31 12:50

Jelena: Pameginsime kept(gaminu
2016-03-31 12:50

Svečias: reiks pabandyti ar tiktu vietoj kefyro pasukos
2015-09-14 19:45

Svečias: Reiks pameginti
2013-10-05 16:20

.: px tokie gavos
2013-05-16 18:39

hmmm: hm labai nemegstu terliotis su miltais,bet reiks pameginti,labai pasiilgau cebureku
2013-02-13 03:37

Svečias:
2013-02-05 09:20

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas