Obuolių riestainiukai

Perskaitytas kartų: 2422

Obuolių riestainiukai

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt.)

miltai (200 g)

pienas (0,5 stiklinės)

obuoliai (500 g)

cukraus pudra (2 šaukšt.)

aliejus (1 l)

Gaminimas

:

Iš kiaušinių trynių, miltų ir pieno išplakama skysta tešla, uždengiama ir paliekama puse valandos, kad pakiltų. Baltymai gerai išplakami. Obuoliai nulupami ir sėklializdžius supjaustomi plonais griežinėliais. Dideliame puode aliejus įkaitinamas. Tešla dar kartą išplakama ir baltymai. Obuoliai pamirkomi ir dedami į karštą aliejų. Iškepti pyragėliai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus. :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)