Obuolių pyragas su baltymų sluoksniu

Perskaitytas kartų: 15656

Ingredientai

:

sviestas pagrindui (150 g.)

cukrus pagrindui (90 g.)

kiaušinio tryniai (3 vnt.)

miltai (120 g.)

kepimo milteliai (2 šaukšteliai)

obuoliai (500-600 g.)

cinamonas (1 šaukštelis)

kiaušinių baltymai (4 vnt.)

cukrus baltymų sluoksniui (180 g.)

Gaminimas

:

Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi. Nesustodami plakti sudėkite trynius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, po to su sviesto ir plakiniu. Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi padengtą formą. Nulupkite ir plonais griežinėliais supjaustykite obuolius, dėkite ant tešlos ir cinamono. 175 C temp. apie 25-30 min.
Per tą laiką baltymus išplakite su cukrumi iki standžių putų. Gauta mase obuolius ir kepkite dar 10-15 min., kol baltymų sluoksnis pagels.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 4)

Komentarai:
(5)


Svečias: Superinis!!!!! Laaaabai skanus(bravo
2017-11-17 21:37

Svečias:
2013-10-05 14:37

Svečias: Ismokit kept zmones pyragas gavosi puikus,aciu uz recepta
2012-01-22 15:49

Kepejėlė: Ne vieną kartą jau kepiau, padas man gavosi geras. Matyt priklauso nuo to, kokius miltus dedate. Šiuo atveju jums reikėjo daugiau jų dėti.
2011-09-04 10:32

Svečias: Padas gavosi per skystas kazkoks, manau truksta jusu recepte paaiskinimu. Gal pvz miltus cia reikejo deti dalimis?
2011-05-08 20:57

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas