Obuolių ir tarkuoto šokolado pyragas

Perskaitytas kartų: 2560

Ingredientai

:

miltai (1stiklinė)

cukrus (0,5 stiklinės)

kiaušiniai (2 vnt.)

kepimo milteliai (šaukštelis)

obuoliai (2-4 vnt.)

tarkuotas šokoladas (100 g)

riebalai

džiūvėsėliai

Gaminimas

:

Kepimo formą ir pabarstyti džiūvėsėliais. Ant paruoštos skardos išdėlioti smulkintus, nuluptus ir be sėklalizdžių obuolius. Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti išsijotus miltus ir kepimo miltelius, suberti tarkuotą šokoladą ir atsargiai išmaišyti. Paruoštą tešlą supilti į skardą ant obuolių. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Ar pyragas iškepė – patikrinti mediniu smeigtuku. Tiekti su ledais. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)