Obuoliai tešloje

Perskaitytas kartų: 3458

Ingredientai

:

obuoliai

aliejus (kepimui)

miltai (2 stiklinės)

pienas (1 stiklinė)

cukrus (1 / 4 stiklinės)

kiaušinis

vanilinis cukrus (2 šaukšteliai)

kepimo milteliai (šaukštelis)

druska (žiupsnelis)

pabarstymui:

miltelinis cukrus

Gaminimas

:

Visus tešlai skirtus produktus sumaišykite iki vientisumo. Obuolius nulupkite, sėklalizdžius, minkštimą suraikykite griežinėliais, merkite juos po vieną į tešlą ir dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite apie 3 minutes, kol gražiai pagels. Leiskite nuvervėti ant rankšluosčio, apibarstykite milteliniu cukrumi.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)