Nekeptas torčiukas

Perskaitytas kartų: 3813

Ingredientai

:

kakaviniai sausainiai (360 g)

varškė (400 g)

želatina (25 g)

vanduo (60 ml)

greitinėlė 10 proc. riebumo (250 g)

sviestas (200 g)

„Manija“ šokoladai (3 vnt)

cukrus (160 g)

vanilinis cukrus (1 šaukštelis)

Gaminimas

:

Sausainius arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)