Naminiai sausi pusryčiai

Perskaitytas kartų: 4623

Ingredientai

:

avižiniai dribsniai (400 g)

razinos (50 g)

džiovinti obuoliai (50 g)

džiovinti bananai (50 g)

saulėgrąžos (50 g)

kokoso drožlės (20 g)

sezamo sėklos (20 g)

linų sėmenys (20 g)

alyvuogių aliejus (3 v. š.)

medus (3 v. š.)

vanduo (3 v. š.)

Gaminimas

:

Sumaišyti visas sausas sudedamąsias dalis. Avižiniai dribsniai turėtų būti (kurie verdami 1 min.), o kitas dalis galima dėti savo nuožiūra, pagal . Stambesnius produktus reikėtų pasmulkinti. Sumaišyti vandenį, aliejų ir medų (jei kietas, ištirpinti). Supilti į dribsnių mišinį ir gerai išmaišyti. Supilti į skardą ir pakepinti 160-170 orkaitėje, kol mišinys bus visai sausas ir kiek paskrus, apie 15-20 min. Visai atvėsusius dribsnius supilti į sandarų indą ir laikyti sausai, kad nesudrėktų.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)