Morkų pyragas su uogene

Perskaitytas kartų: 2672

Ingredientai

:

tarkuotos morkos (2 stiklinės)

margarinas (200 g)

cukrus (8 šaukštai)

miltai (4 stiklinės)

kepimo milteliai (2 arb. šaukšt.)

cinamonas (2 arbat. šaukšt.)

uogienė (pagal skonį)

Gaminimas

:

Išlydyti margariną. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais. Dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotų morkų, ir cinamoną. Supilkite margariną ir vėl viskas gerai sumaišyti. Supilkite miltus su kepimo milteliais, suminkyti minkštą tešlą. Padalinkite tešlą į dvi dalis: didelė (2/3) ir (1/3), įdėti į maišelius ar apvynioti plėvele, ir 2 valandoms į šaldytuvą. Didelę tešlos gabalą iškočiojama 1 cm storio tiesiai ant kepimo skardos. Ant viršaus uogienę. Mažesnis tešlos dalį ant didelio užtarkuoti. Kepkite 150 laipsnių 40 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)