Morkų ir riešutų tortas

Perskaitytas kartų: 3959

Ingredientai

:

papločiui:

cukrus (250 ml)

kvietiniai miltai (450 ml)

kepimo milteliai (2 a.š.)

cinamonas (2 a. š.)

druska (0,5 a.š.)

kiaušiniai (3 vnt.)

aliejus (350 ml)

tarkuotos morkos (500 ml)

grūsti graikiniai riešutai (150-200 ml)

kremui:

grietinėlės sūris (200 g)

cukraus milteliai (250 ml)

apelsinų sultys (2 v.š.)

papuošimui:

tarkuotas šokoladas ar pabarstukai (50 g)

Gaminimas

:

Sumaišyti birius produktus. Į išplaktus iš pradžių aliejų ir birius produktus, o paskui sudėkite tarkuotas morkas ir grūstus riešutus. Tešlą dėti į apvalią skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepkite 175 laipsnių orkaitėje 50-60 min. šiek tiek pravėsusį torto paplotį išimti iš skardos ir palikti visiškai atvėsti. Tuomet perpjauti į du arba tris sluoksnius. Kambario temperatūros sūrį išplakti su cukraus milteliais, apelsinų sultis. Kremu sutepti sluoksnius, galima ir viršų. tarkuotu šokoladu ar pabarstukais. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)

Komentarai:
(2)


virginija: bandysiu kept,tik neissivaizduoju,kas tai yra,grietineles suris
2014-03-03 19:34

virginija: bandysiu kept,tuk neissivaizduoju,kas tai yra,grietineles suris
2014-03-03 19:33

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas