Morkų ir imbierų saldainiai

Perskaitytas kartų: 3033

Morkų ir imbierų saldainiai

Ingredientai

:

morkos (3 vnt.)

imbierų šaknys (100 g)

cukrus (100 g)

apelsino žievelė

Gaminimas

:

Nuskuskite morką, supjaustykite stačiakampiais gabalėliais, pavirkite juos vandenyje apie 10 minučių, kad suminkštėtų. Plonai nupjaustykite pusės apelsino , nulupkite ir kubeliais supjaustykite imbierų šaknis. Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą, į jį sumeskite apvirtus morkų gabalėlius, imbierų kubelius ir apelsinų žieveles. Virkite labai mažoje kaitroje apie pusvalandį, kol susitrauks ir pasidarys panašios į guminukus. Morkų ir imbiero saldainius išgriebkite iš sirupo ir nuvarvinkite.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)