Moliūginis varškės pyragas

Perskaitytas kartų: 3325

Ingredientai

:

tarkuotas moliūgas (500 g.)

sviestas (150 g.)

cukrus ( 100 g.)

kiaušiniai (3 vnt.)

krakmolas (50 g.)

kreminė varškė (500 g.)

rudasis cukrus (1 šaukštas)

riebi grietinėlė (150 g.)

paprasti balti sausainiai (360 g.)

ciberžolė (1 šaukštelis)

vanilinis cukrus (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Trintus sausainius sumaišyti su ruduoju cukrumi ir tirpintu sviestu. Gauta mase iškloti torto formos dugną ir . Forma turi būti ištepta sviestu. Kiaušinius iki purumo išplakti su cukrumi ir cukrumi. Kreminę varškę išmaišyti su kiek paplakta grietinėle, krakmolu ir sumaišyti su kiaušinių mase. Smulkiai tarkuotą moliūgą pavirti maišanti apie 10 min. Į atvėsusius moliūgus įmaišyti ir sumaišyti su varškės mase. Suversti ant sausainių. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 45 min. Valgyti gerai atšaldytą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)