Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE

Perskaitytas kartų: 2246

Ingredientai

:

Augalinis aliejus (0.5 stikl.)

Vanduo (0.5 stikl.)

Miltai (2 stikl.)

Druska

Įdaras: rauginti kopūstai (2 stikl.)

Svogūnas (1 vnt.)

Kiaušinio trynys (1 vnt.)

Gaminimas

:

Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą. Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir jai pailsėti 20-25 minučių. Svogūnus sukapokite ir apkepkite porą minučių. Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos. Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų. Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite. Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Viršų aptepkite išplaktu . Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)