Mielinės spurgos

Perskaitytas kartų: 4203

Ingredientai

:

miltai (2 stiklinės)

riebus varškės sūris (400 g.)

margarinas (140 g.)

mielės (30 g.)

grietinė (2 šaukštai)

kiaušiniai (4 vnt.)

pienas (3 šaukštai)

vanilinis cukrus (1 pakelis)

druska (žiupsnelis)

aliejus

Gaminimas

:

Mieles sumaišyti su 3 šilto pieno ir 3 miltų, palikti, kad pakiltų. Varškės sūrį sumalti. Kiaušinius suplakti su vaniliniu cukrumi, žiupsniu druskos. grietinę, sudėti dalį miltų, suminkytų su margarinu, suberti kepimo miltelius, sudėti varškę, pakilusias , likusius miltus. Suminkyti tešlą, suformuoti rutuliukus. Spurgas dėti į įkaitintą aliejų ir kepti, kol gražiai pagels.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)