Mielinės spurgos

Perskaitytas kartų: 4183

Ingredientai

:

miltai (2 stiklinės)

riebus varškės sūris (400 g.)

margarinas (140 g.)

mielės (30 g.)

grietinė (2 šaukštai)

kiaušiniai (4 vnt.)

pienas (3 šaukštai)

vanilinis cukrus (1 pakelis)

druska (žiupsnelis)

aliejus

Gaminimas

:

Mieles sumaišyti su 3 šaukštais šilto pieno ir 3 šaukštais , palikti, kad pakiltų. Varškės sūrį sumalti. Kiaušinius suplakti su vaniliniu cukrumi, žiupsniu druskos. Įmaišyti grietinę, dalį , suminkytų su margarinu, suberti miltelius, varškę, pakilusias mieles, likusius miltus. Suminkyti , suformuoti rutuliukus. Spurgas dėti į įkaitintą aliejų ir kepti, kol gražiai pagels.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)