Mielinės spurgos

Perskaitytas kartų: 4395

Ingredientai

:

miltai (2 stiklinės)

riebus varškės sūris (400 g.)

margarinas (140 g.)

mielės (30 g.)

grietinė (2 šaukštai)

kiaušiniai (4 vnt.)

pienas (3 šaukštai)

vanilinis cukrus (1 pakelis)

druska (žiupsnelis)

aliejus

Gaminimas

:

Mieles sumaišyti su 3 šaukštais šilto pieno ir 3 šaukštais miltų, palikti, kad pakiltų. Varškės sūrį sumalti. Kiaušinius su vaniliniu cukrumi, žiupsniu druskos. Įmaišyti grietinę, sudėti dalį miltų, suminkytų su margarinu, suberti kepimo miltelius, sudėti varškę, pakilusias mieles, likusius miltus. Suminkyti , suformuoti rutuliukus. Spurgas dėti į aliejų ir kepti, kol gražiai pagels.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)