Mielinės spurgos

Perskaitytas kartų: 4245

Ingredientai

:

miltai (2 stiklinės)

riebus varškės sūris (400 g.)

margarinas (140 g.)

mielės (30 g.)

grietinė (2 šaukštai)

kiaušiniai (4 vnt.)

pienas (3 šaukštai)

vanilinis cukrus (1 pakelis)

druska (žiupsnelis)

aliejus

Gaminimas

:

Mieles sumaišyti su 3 šaukštais šilto pieno ir 3 šaukštais miltų, palikti, kad pakiltų. Varškės sumalti. Kiaušinius suplakti su vaniliniu cukrumi, žiupsniu druskos. Įmaišyti grietinę, sudėti dalį miltų, suminkytų su , suberti kepimo miltelius, sudėti , pakilusias mieles, likusius miltus. Suminkyti tešlą, suformuoti rutuliukus. Spurgas dėti į įkaitintą aliejų ir kepti, kol gražiai pagels.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)