Meduoliai su morkomis

Perskaitytas kartų: 2029

Ingredientai

:

medus (3 valg. š.)

sviestas (100 g)

cukrus (100 g)

kiaušiniai (1 vnt.)

prieskoniai meduoliams

morkos (2 vnt.)

cinamonas

miltai (pagal poreikį)

kepimo milteliai (1 a, š.)

Gaminimas

:

Sviestą ištrinti su medumi ir cukrumi, kol gausis košelė. Tada sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su milteliais, meduolių prieskoniais, mišinį suberti į sviesto masę. Miltų dėti tiek, kad būtų galima minkyti tešlą rankomis. Skardą paklojame popieriumi, imame tešlos rutulėlį, apvoliojame cukraus ir cinamono dedame į skardą, suplojame rankomis, padarome kaip blynuką. Ir taip visus meduolius formuojame. Kepame 175 laipsnių temperatūroje apie 20 min, kol pagels.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)