Marcipaninis raudonųjų serbetų pyragas

Perskaitytas kartų: 2437

Marcipaninis raudonųjų serbetų pyragas

Ingredientai

:

marcipano masė (220 g)

sviestas (220 g)

cukrus (1,2 stiklinės)

druska (žiupsnelis)

natūralus jogurtas (200 ml)

manų kruopos (3/4 stiklinės)

kiaušiniai (5 vnt.)

miltai (2,5 stiklinės)

kepimo milteliai (1 šaukštelis)

raudonieji serbentai (1,5 kg)

Gaminimas

:

Ištrinti marcipaną ir sviestą iki vientisos masės. Sumaišyti cukrų, druską, jogurtą, manų kruopas ir kiaušinius. Įmaišyti į sviesto mišinį. Pridėti ir miltų bei kepimo miltelių mišinį, gerai . Išpilti tešlą ant kepamosios skardos, ant viršaus sudėti nuo kotelių serbentus. Kepti apie 45 minutes. Apibarstyti cukraus pudra.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)