Marcipanai su šokoladu.

Perskaitytas kartų: 1854

Ingredientai

:

marcipanas (500 g.)

margarinas (50 g.)

grietinė (1 v. š.)

kakava (1 v. š.)

grietinėlė (2 v. š.)

cukrus (100 g.)

Gaminimas

:

Marcipano masę išsikočiojame stačiakampio formos iki 2mm storio. Pasiruošiame šokoladą. Mažame puode ar prikaistuvyje ištirpiname svietą, po to supilame cukrų. Ištirpus cukrui dedame grietinę, pilame grietinėlę ir išmaišome. Dedame išmaišome ir nukaičiame nuo ugnies. Paliekame šiek tiek atvėsti kaskart pamaišant. Ant iškočioto marcipano tepame šokoladą ir susukame. Apvyniojame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą pašalti apie 1 - 2h. Supjaustome prieš patiekiant dydžio gabalėliais. Skanaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)