Magdės pyragas

Perskaitytas kartų: 2606

Ingredientai

:

sviestas (120 g)

miltai (1 stikl.)

kiaušinis (1 vnt.)

kepimo milteliai (0,5 a. š.)

džiovintos slyvos (100 g)

graikiški riešutai (100 g)

cukraus pudra

Gaminimas

:

Iš miltų, kiaušinio, kepimo miltelių užminkyti . I masę sudėti slyvus. Supilti į aukštą kepimo formą. Kepti 15-20 min 170 C orkaitėje. Iškeptą pyragą galima puošti pagal skonį įvairiausiais vaisiais bei . Puošiau graikiniais ir pudros glazūra. Pastaba : rekomenduoju, atvėsusį pyragą patepti abrikosų džemu arba obuoliene su cinamonu. Kadangi pyragas be uogienė gali būti itin saldi. !

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)