Lenkiškas varškės tortas

Perskaitytas kartų: 2410

Lenkiškas varškės tortas

Ingredientai

:

varškė (400 g)

miltai (1 stiklinė)

cukrus (400 g)

kiaušinių baltymai (38 vnt.)

sviestas (1 stiklinė)

nutarkuota citrinos žievelė

vanilinis cukrus (1 pakelis)

malti migdolai (0,5 stiklinės)

raznos

Gaminimas

:

Išplakti 18 kiaušinių baltymų ir ištrinti juos su varške. Suberti cukrų, žievelę, vanilinį cukrų, supilti išlydytą sviestą ir ištisą pusvalandį viską sukti. Po to iki putų išplakti 20 baltymų ir juos į paruoštą masę, suberti miltus, razinas ir maltus migdolus. Dar kartą lengvai viską permaišyti ir sudėti į sviestu formą. Kepti orkaitėje apie 30 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)