Lengvas biskvitinis tortukas su aguonom

Perskaitytas kartų: 3056

Ingredientai

:

Biskvitui:

miltai (1 stiklinė)

kepimo milteliai (1 a.š.)

cukrus (1 stiklinė)

kiaušiniai (4 vnt.)

vanilinis cukrus (1 a.š.)

aguonos (100 g)

kakava (2 v.š.)

Kremui:

grietinė 30 proc. (500 g)

cukraus pudra (100 g)

citrina

Gaminimas

:

Kiaušinius su ir vaniliniu iki kol masė pabals ir padvigubės (4-7 min.). Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Ir atsargiai . Padalinti tešlą į dvi dalis. Į vieną įmaišyti kakavą, o į kitą aguonas. Pirma iškepti vieną , paskui kitą. Atvėsinti ir perpjauti kakavinį į tris dalis, aguoninį į dvi. Pasiruošti kremą: grietinę su cukraus pudra, išspausti 1-2 valgomus šaukštus citrinos sulčių ir . Paruoštu kremu pertepti torto lakštus, puošti pagal fantaziją. Skanau!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)