Kriaušės su uogomis

Perskaitytas kartų: 2780

Kriaušės su uogomis

Ingredientai

:

kriaušės (8 vnt)

avietės, serbentai arba agrastai (400 g)

cukrus (1 stiklinė)

trapūs sausainiai (200 g)

sviestas (4 šaukštai)

maltas cinamonas (1 šaukštelis)

Gaminimas

:

Kriaušes perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir mediniu smeigtuku subadykite žievelę. Sausainius sutrupinkite, įmaišykite į ir suformuokite apvalų paplotį. Jį dėkite ant aliuminio folijos, lakšto kraštus pakelkite, kad pasidarytų aukšti kraštai. Sudėkite ant papločio kriaušes galais į centrą, ant jų - nuplautas, ir cukrumi pabarstytas uogas. Pridenkite kitu aliuminio folijos lakštu ir apie 25 min. orkaitėje, kol suminkštės kriaušės. Iškepusį desertą supjaustykite ir patiekite.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)