Kibinai su kiaulienos faršu

Perskaitytas kartų: 19994

Ingredientai

:

miltai (1 kg)

margarinas (250 g)

kiaušiniai (4 vnt.)

grietinė (200 g)

druska

Įdarui:

kiaulienos faršas (1 kg)

margarinas (50 g)

universalus prieskonių mišinys (pagal skonį)

malti juodieji pipirai (pagal skonį)

virintas šaltas vanduo

Gaminimas

:

Miltus supilti į dubenį. supjaustyti gabaliukais ir sumesti į miltus, įberti druskos ir viską sutrinti (margarino gumuliukai gali likti). Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Baltymą pilti į masę, o trynį į atskirą indą. Likusius tris kiaušinius įmušti į masę. 200 g grietinės dėti į masę ir maišyti, minkyti, kol tešla nelips pie rankų. Padėti tešlą į šaldytuvą .
Įdarui į faršą dėti 50 g margarino (galima dėti ir smulkinto svogūno), įpilti šlakelį vandens, berti universalaus prieskonių mišinio, maltus juoduosius pipirus ir labai gerai viską išminkyti. Iš tešlos formuoti vienodo dydžio kamuoliukus, suspausti ir . Dėti paruoštą įdarą, formuoti kibinus ir sudėti į sausią skardą. Išplakti atskirtą kiaušinio trinį su šlakeliu vandens ir patepti viršų. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min. Skanaus!

Įvertink:
4.8/5 (balsavo: 5)