Keksiukai su kokosiniu įdaru

Perskaitytas kartų: 3558

Ingredientai

:

miltai (20 g)

sviestas (10 g)

tešlai:

miltai (200 g)

sviestas (100 g)

kiaušinis (1 vnt.)

kremui:

cukrus (200 g)

kokosų drožlės (120 g)

sutirštintas pienas (100 ml)

nedideli kiaušiniai (2 vnt.)

džiovintos spanguolės (50 g)

Gaminimas

:

Iš nurodytų produktų tešlą, ją iškočioti į pusės centimetro storio . Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros. Keksų formles ištepti likusiu sviestu, pabarstyti miltais ir į jas sudėti tešlą. Keksiukus subadyti ir kepti orkaitėje 15-20 minučių.
Paruošti kokosinį kremą. Puodelyje kokosų drožles sumaišyti su cukrumi ir dviem kiaušiniais. Iškepusius pagrindus išimti iš orkaitės, praaušinti, ištepti sutirštintu pienu, o ant viršaus krėsti kokosų kremo. Pabarstyti nuplikytomis ir džiovintomis spanguolėmis ir vėl šauti į orkaitę ir kepti, kol viršus paruduos. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)