Karaimų kibinas

Perskaitytas kartų: 3554

Ingredientai

:

miltai (1 kg.)

pienas (0,5 l.)

mielės (20 g.)

cukrus, druska (žiubsnelis)

lajaus (100 g.)

įdarui:

kiauliena (0,5 kg.)

jautiena (200 g.)

svogūnai (0,5 kg.)

pipirai, druska (pagal skonį)

patemui:

kiaušinis (2vnt.)

Gaminimas

:

Pašildyti pieną, lajų, dėti mieles, cukrų, druską tada berti miltus, palikti šiltai, kad pakiltų. Kiaulieną, jautieną labai smulkiai supjaustom, svogūnus sumalam per mėsmalę, dedam pipirus, druską. Iš tešlos kočiojame ploną lakštą, dedame 1 šaukštą įdaro, kibiną. Kibiną aptepame kiaušiniu, kepame orkaitėje 180 C 35 -40 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)