


2013-08-11 15:00
grietinė (200 g.)
kiaušiniai (4 vnt)
sviestas (200 g.)
miltai (tiek, kad gautūsi nelabai kieta tešla)
mėgstamas faršas
Užsiminkome kapotą tešlą, atšaldome, tada ją iškočiojame ir pasidarome blynelius, vienus didesnius, kitus mažesnius. Ant didesnio, dedame faršo ir uždėję ant viršaus mažesnį užspaudome kraštus. Dedame į
, patepame kiaušinio plakiniu ir kepame orkaitėje apie 25 min.
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Kepiniai, saldumynai
- Pyragėliai
|
Lietuviški patiekalai
|
Pieno produktai
- Grietinė, grietinėlė
|
Pieno produktai
- Sviestas, margarinas
|
Kiauliena
- Faršas
|
|