Kalėdinis pyragas

Perskaitytas kartų: 4766

Ingredientai

:

sviestas (200 g)

kiaušiniai (4 vnt.)

miltai (300 g)

grietinė (200 g)

kepimo milteliai (2 a. š.)

aguonos (2 st.)

cukrus (100 g)

migdolai (150 g)

rududu (4 v. š.)

Gaminimas

:

Sviestą išplakti su cukrumi, sudėti kiaušinius ir juos išplakti. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Į išplaktą masę įdėti vieną trečdalį miltų ir trečdalį grietinės. Taip tol, kol bus sudėti visi miltai ir visa grietinė. Viską gerai išplakus supilti aguonas ir vėl gerai plakti. Visą masę supilti į paruoštą formą ir kepti apie 40 min. Kai pyragas iškeps, aptepti Rududu ir migdolais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)