Kalėdiniai grybukai

Perskaitytas kartų: 4284

Ingredientai

:

kiaušiniai (1 vnt)

cukrus (70 g)

sviestas (150 g)

milta (225 g)

aguonos (pabarstymui)

šokoladas (galbutėms)

baltas glajus:

citrinos sultys (2 šaukštai)

cukraus pudra (4 šaukštai)

Gaminimas

:

Sviestą išsukti su cukrumi, mušti kiaušinį, dėti ir gerai išminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta. 30 minučių laikome šaldytuve. Tuomet kočiojame tešlą, išspaudžiame formelėmis grybukus ir 12 minučių 200 0C . Dar šiltus aptepame lydytu šokoladu, bei baltu glajumi. Ant balto glajaus užbarstome aguonas. Skanaus :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)