Kalėda

Perskaitytas kartų: 3100

Ingredientai

:

miltai (150 g)

kiaušiniai (5 vnt.)

cukrus (180 g)

krakmolas (37 g)

fiksatorius (2 pak.)

grietinėlė (500 ml)

šokoladas (200 g)

marcipanas (100 g)

spalvotos kokoso drožlės (100 g)

cukraus pudra (50 g)

Gaminimas

:

Atskiriame trynius nuo baltymų. Baltymus plakame iki standžių putų kartu su cukrumi. maišomi kol , vėliau sumaišomi su baltymų, miltais ir krakmolu, vėliau įmaišomi likę baltymai. Tešlą daliname į 3dalis, pilame į kepimo popieriumi išklotas kepimo formas ir kepame 200 laipsnių temp. apie 10 - 15min. Atvėsiname, išimame iš formų. Išsiplakame grietinėlę su fiksatoriumi. Šiuo kremu Aptepame visus biskvitus. Viršų apliejame tirpintu šokoladu. Sustingus šokoladui apibarstome šiek tiek cukraus pudros. Iš marcipano formuojame kamuoliukus seniui besmegeniui ir spalvotiems , juos apvoliojame kokoso drožlėse.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)