Jogurtinis rabarbarų pyragas

Perskaitytas kartų: 3729

Ingredientai

:

tešlai:

cukrus (100 g)

miltai (250 g)

kiaušinis (1 vnt.)

avižiniai dribsniai (4 v. š.)

kepimo milteliai (1 a. š.)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

aliejus (50 ml)

3,2 % riebumo natūralus jogurtas (100 ml)

įdarui:

rabarbarų stiebai (3 vnt.)

cukrus (3 v. š.)

cinamonas (1 a. š.)

iršui:

kiaušinis (1 vnt.)

riebus jogurtas (1/ 3 stiklinės)

cukrus (5 v. š.)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

Gaminimas

:

Įkaitinti orkaitę iki 175 laipsnių. Sumaišyti visus tešlai skirtus produktus ir gauta mase iškloti pyrago formą. Rabarbarų griežinėlius sumaišyti su cinamonu ir . Užberti ant tešlos. Viršutiniam glaistui gerai išplakti visus produktus, užpilti ant rabarbarų gabalėlių. Kepkite 25-30 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)